Entry-header image

Restaurace

Restaurace nabízí pokrmy s důrazem na čerstvé suroviny z místních zdrojů. Kromě české a slovenské kuchyně mohou hosté ochutnat speciality z divoké zvěře.

Pro stravování Hotel Závrší nabízí řadu možností, včetně denního menu za cenu od 139 Kč. Po celý rok hotel organizuje mnoho gastronomických akcí, které jsou předem inzerovány na webových stránkách.

Předkrm

                
Polévka dle denní nabídky.

Hlavní jídla

150g Vepřové česnekové řízečky s bramborovým salátem
205,-
200g Sous- Vide krkovice na grilu s pepřovou omáčkou
205,-
180g Smažený plněný kuřecí řízek šunkou a goudou
195,-
150g Anglický roastbeef, hranolky, tatarka
265,-
180g Hovězí guláš z líček s chilli a zázvorem, knedlík
265,-

250g Pečené kachní stehno, červené zelí, knedlík 265,-

1ks Tortilla s kuřecím masem, zeleninou, smetanový dresing
185,-


150g Zeleninový salát, nakládané sýry, olivy, sušená rajčata, pečivo 185,-

Přílohy

200g Smažené hranolky
50,-

naše domácí

200g Bouchané brambory s bylinkami
55,-
200g Vařené brambory s petrželkou a máslem
40,-

s petrželkou a máslem

200g Šťouchané brambory
60,-

se slaninou a cibulkou

200g Šťouchané brambory se slaninou a cibulkou
60,-
Tatarka
30,-

Dezert

Zmrzlinový pohár – vanilková zmrzlina, broskev a šlehačka
85,


Panna Cotta s lesním ovocem 75,-

Torta Nera 75,-

Informace o gramáži a o alergenech poskytne obsluha na vyžádání zákazníka.


Provozní doba restaurace

Menu
Pondělí – Pátek11:00 – 14:00
Jídelní lístek
Pondělí – Čtvrtek14:00 – 20:00
Pátek – Sobota11:00 – 21:00
Neděle11:00 – 19:00