Entry-header image

Restaurace

Restaurace nabízí pokrmy s důrazem na čerstvé suroviny z místních zdrojů. Kromě české a slovenské kuchyně mohou hosté ochutnat speciality z divoké zvěře.

Pro stravování Hotel Závrší nabízí řadu možností, včetně denního menu za cenu od 139 Kč. Po celý rok hotel organizuje mnoho gastronomických akcí, které jsou předem inzerovány na webových stránkách.

Předkrm

                
Polévka dle denní nabídky.

Hlavní jídla

200g Panenka na grilu s pepřovou omáčkou
270,-
180g Kuřecí steak s omáčkou z pečených paprik
195,-
180g Smažený plněný kuřecí řízek šunkou a goudou
195,-
300g Salát s grilovaným hermelínem a rozpečená bagetkou
195,-
150g Vepřové česnekové řízečky a šťouchané brambory
205,-
400g Pečená vepřová žebírka, nakládaná zelenina, chléb
245,-
150g Tortila s kuřecími stripsy, zeleninou a smetanovým dresingem
215,-

Přílohy

200g Smažené hranolky
50,-

naše domácí

200g Šťouchané brambory se slaninou a cibulkou
60,-
200g Vařené brambory s petrželkou a máslem
40,-

s petrželkou a máslem

Kečup
30,-
Tatarka
30,-

Dezert

Zmrzlinový pohár s broskvemi a šlehačkou
75,-

Citrónový koláč s lesním ovocem
75,-

Informace o gramáži a o alergenech poskytne obsluha na vyžádání zákazníka.


Provozní doba restaurace

Menu
Pondělí – Pátek11:00 – 14:00
Jídelní lístek
Pondělí – Čtvrtek14:00 – 20:00
Pátek – Sobota11:00 – 21:00
Neděle11:00 – 19:00